pendik escort bayan
ak

Akyurt'ta Biyogaz Tesisi Kurulacak

Spor 25.03.2017 - 18:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 18:48
 

Akyurt'ta Biyogaz Tesisi Kurulacak

ANKARA (AA) - Akyurt'ta yapılacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale getirilecek biyogaz tesisinin tanıtım toplantısı yapıldı.Akyurt Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Akyurt'ta yapılacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale getirilecek biyogaz tesisinin tanıtım toplantısı yapıldı.Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, projenin tanıtımıyla ilgili Ankara Evi'nde düzenlenen toplantıda, projenin, Türkiye’de hayvancılığın gelişiminde çok önemli olduğunu söyledi. Atıkların bu yolla değerlendiğini söyleyen Başkan Ayantaş sözlerini şöyle sürdürdü:"Avrupa'da yüzde 20 oranında elektrik bu tür santrallerden sağlanırken, atıklar da değerlendirilmiş oluyor. Artık Akyurt’ta da atıklar değerli hale gelecek ve çevreci bir sistemle ilçemizde elektrik üretimi sağlanacak. Ülkemizin bunu çok hızlı bir şekilde hayata geçirmesi gerekiyor. Hepimize hayırlı olsun." Yaklaşık 3,5 milyon avroya malolacak tesis, haziran ayında inşaatına başlanacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale gelecek.
ANKARA (AA) - Akyurt'ta yapılacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale getirilecek biyogaz tesisinin tanıtım toplantısı yapıldı.Akyurt Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Akyurt'ta yapılacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale getirilecek biyogaz tesisinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, projenin tanıtımıyla ilgili Ankara Evi'nde düzenlenen toplantıda, projenin, Türkiye’de hayvancılığın gelişiminde çok önemli olduğunu söyledi.

Atıkların bu yolla değerlendiğini söyleyen Başkan Ayantaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa'da yüzde 20 oranında elektrik bu tür santrallerden sağlanırken, atıklar da değerlendirilmiş oluyor. Artık Akyurt’ta da atıklar değerli hale gelecek ve çevreci bir sistemle ilçemizde elektrik üretimi sağlanacak. Ülkemizin bunu çok hızlı bir şekilde hayata geçirmesi gerekiyor. Hepimize hayırlı olsun."

Yaklaşık 3,5 milyon avroya malolacak tesis, haziran ayında inşaatına başlanacak ve yıl sonunda işletilmeye hazır hale gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.