pendik escort bayan
ak

Akyurt Selektör Binasının Yapımında Sona Gelindi

18.08.2016 - 17:08, Güncelleme: 18.08.2016 - 17:08
 

Akyurt Selektör Binasının Yapımında Sona Gelindi

Ankara'da, Akyurt ile Büyükşehir belediyelerinin yaptırdığı tohum eleme tesisi, büyük oranda tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara'da, Akyurt ile Büyükşehir belediyelerinin yaptırdığı, tohum eleme tesisi büyük ölçüde tamamlandı.Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin, diğer ilçelerle tarım alanında yapmayı planladığı projelerinden birinin tohum eleme binaları olduğunu söyledi.İlçede başlattıkları çalışma sonucunda 350 metrekare alana büyük bir bina tesis ettiklerini belirten Ayantaş, "İnşaat kısmında yer alan çelik konstrüksiyon imalatını belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü gerçekleştirdi. İçerisinde yer alan treme elevatörü, kılçık kıran makinesi, hafif tane davlumbazı ve aspiratörü gibi 35 farklı makineyi ise Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Destek Şube Müdürlüğü temin etti. Makineler yerlerine yerleştirildi ve elektrik bağlantılarının yapılmasının ardından en kısa sürede hizmete açacağız. Çiftçilerimiz mahsullerini burada ayrıştırıp verimli bir şekilde kullanabilecek." diye konuştu.
Ankara'da, Akyurt ile Büyükşehir belediyelerinin yaptırdığı tohum eleme tesisi, büyük oranda tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara'da, Akyurt ile Büyükşehir belediyelerinin yaptırdığı, tohum eleme tesisi büyük ölçüde tamamlandı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin, diğer ilçelerle tarım alanında yapmayı planladığı projelerinden birinin tohum eleme binaları olduğunu söyledi.

İlçede başlattıkları çalışma sonucunda 350 metrekare alana büyük bir bina tesis ettiklerini belirten Ayantaş, "İnşaat kısmında yer alan çelik konstrüksiyon imalatını belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü gerçekleştirdi. İçerisinde yer alan treme elevatörü, kılçık kıran makinesi, hafif tane davlumbazı ve aspiratörü gibi 35 farklı makineyi ise Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Destek Şube Müdürlüğü temin etti. Makineler yerlerine yerleştirildi ve elektrik bağlantılarının yapılmasının ardından en kısa sürede hizmete açacağız. Çiftçilerimiz mahsullerini burada ayrıştırıp verimli bir şekilde kullanabilecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.