pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akyurt Belediye Başkanı Ayık, Mazbatasını Aldı.

18.04.2019 - 10:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:25
 

Akyurt Belediye Başkanı Ayık, Mazbatasını Aldı.

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, mazbatasını alarak görevine başladı. Ayık, belediyeye gelerek 3 dönem belediye başkanlığı görevinde...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, mazbatasını alarak görevine başladı. Ayık, belediyeye gelerek 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Gültekin Ayantaş'tan törenle başkanlık görevini devraldı. Tören, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.Ayantaş, törende yaptığı konuşmada,15 yıldır yürüttüğü belediye başkanlığı görevinde Akyurt ilçesini köyken şehir haline getirdiklerini söyledi. Bunun için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Ayantaş, "Şu anda kasamızda 20 milyon paramız var, 10 milyon alacağımız var. Yaklaşık 30 milyon para ile belediyemizi devrediyoruz. Yeni seçilen kardeşim Hilal Ayık ve meclis üyesi kardeşlerime başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını cenabı Allah'tan diliyorum." dedi. Ayık ise bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Ayantaş ve meclis üyelerine teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, mazbatasını alarak görevine başladı. Ayık, belediyeye gelerek 3 dönem belediye başkanlığı görevinde...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, mazbatasını alarak görevine başladı.

Ayık, belediyeye gelerek 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Gültekin Ayantaş'tan törenle başkanlık görevini devraldı.

Tören, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Ayantaş, törende yaptığı konuşmada,15 yıldır yürüttüğü belediye başkanlığı görevinde Akyurt ilçesini köyken şehir haline getirdiklerini söyledi.

Bunun için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Ayantaş, "Şu anda kasamızda 20 milyon paramız var, 10 milyon alacağımız var. Yaklaşık 30 milyon para ile belediyemizi devrediyoruz. Yeni seçilen kardeşim Hilal Ayık ve meclis üyesi kardeşlerime başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını cenabı Allah'tan diliyorum." dedi.

Ayık ise bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Ayantaş ve meclis üyelerine teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.