pendik escort bayan
ak

Akut'lu Bisikletçiler Samsun Yolunda

14.05.2019 - 18:18, Güncelleme: 14.05.2019 - 18:18
 

Akut'lu Bisikletçiler Samsun Yolunda

ESKİŞEHİR (AA) - Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüsü...

ESKİŞEHİR (AA) - Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüsü 3 bisikletçi Eskişehir'den yola çıktı.AKUT İletişim Sorumlusu Ahmet Aracı, Sazova Bilim ve Kültür Parkı'nda düzenlenen uğurlama etkinliğinde, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı nedeniyle hafta sonu Samsun'da olacaklarını belirterek, Eskişehir ekibinde görevli Alperen Çobanoğlu, Serhan Tunalılı ile Mutlu Özkaya'nın bisikletleriyle Samsun'a gideceğini aktardı.Bisikletçilerin, "Anadolu'dan Samsun'a" etkinliği kapsamında 4 günde 650 kilometrelik mesafeyi kat edeceğini vurgulayan Aracı, böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Etkinliğe, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, AKUT gönüllerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüsü...

ESKİŞEHİR (AA) - Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüsü 3 bisikletçi Eskişehir'den yola çıktı.

AKUT İletişim Sorumlusu Ahmet Aracı, Sazova Bilim ve Kültür Parkı'nda düzenlenen uğurlama etkinliğinde, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı nedeniyle hafta sonu Samsun'da olacaklarını belirterek, Eskişehir ekibinde görevli Alperen Çobanoğlu, Serhan Tunalılı ile Mutlu Özkaya'nın bisikletleriyle Samsun'a gideceğini aktardı.

Bisikletçilerin, "Anadolu'dan Samsun'a" etkinliği kapsamında 4 günde 650 kilometrelik mesafeyi kat edeceğini vurgulayan Aracı, böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Etkinliğe, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, AKUT gönüllerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.