pendik escort bayan
ak

Akseki-seydişehir Karayolu'nda Ulaşıma Kar Engeli

08.04.2017 - 17:48, Güncelleme: 08.04.2017 - 17:48
 

Akseki-seydişehir Karayolu'nda Ulaşıma Kar Engeli

Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunun Alacabel mevkisinde, kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir Karayolu'nun Alacabel mevkisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.Karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde devam eden kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı. Kar kalınlığının 10 santimetre ulaştığı görülürken, sürücüler ise Karayolları ekiplerinin kar küreme çalışmasının başlamasını bekliyor.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunun Alacabel mevkisinde, kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir Karayolu'nun Alacabel mevkisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde devam eden kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı.

Kar kalınlığının 10 santimetre ulaştığı görülürken, sürücüler ise Karayolları ekiplerinin kar küreme çalışmasının başlamasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.