pendik escort bayan
ak

Akseki-seydişehir Kara Yolunda Ulaşımda Kar Engeli

16.11.2018 - 00:03, Güncelleme: 16.11.2018 - 00:03
 

Akseki-seydişehir Kara Yolunda Ulaşımda Kar Engeli

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Akseki ilçesinde etkili...

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Akseki ilçesinde etkili olan kar, ulaşımda aksamaya neden oluyor. Araçlar, kar kalınlığının yaklaşık 15 santimetreyi bulduğu Akseki-Seydişehir kara yolunun Yarpuz Mahallesi kesiminden itibaren yolda kaldı. Karayolları ekipleri, yolda tuzlama çalışmaları yaptı. Bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle de kara yolunda ulaşım bir saat aksadı. Bölge trafik ve jandarma ekipleri yolda kalan sürücülere yardım etti.Kar yağışı nedeniyle güzergahı kullanmak isteyen ağır tonajlı araçlara izin verilmedi.
ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Akseki ilçesinde etkili...

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Akseki ilçesinde etkili olan kar, ulaşımda aksamaya neden oluyor. Araçlar, kar kalınlığının yaklaşık 15 santimetreyi bulduğu Akseki-Seydişehir kara yolunun Yarpuz Mahallesi kesiminden itibaren yolda kaldı.

Karayolları ekipleri, yolda tuzlama çalışmaları yaptı. Bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle de kara yolunda ulaşım bir saat aksadı.

Bölge trafik ve jandarma ekipleri yolda kalan sürücülere yardım etti.

Kar yağışı nedeniyle güzergahı kullanmak isteyen ağır tonajlı araçlara izin verilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.