pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akşehir'de Sokak Hayvanları Unutulmadı

20.09.2017 - 17:18, Güncelleme: 20.09.2017 - 17:18
 

Akşehir'de Sokak Hayvanları Unutulmadı

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların beslenmesi, su içebilmesi amacıyla şehrin çeşitli noktalarına su ve mama kapları yerleştirdi....

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların beslenmesi, su içebilmesi amacıyla şehrin çeşitli noktalarına su ve mama kapları yerleştirdi. Yerleştirilen kaplar kurulan düzenekle otomatik olarak suyla dolarken, belirli zamanlarda da bu kaplara mama bırakılacağı bildirildi.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Her canlı gibi, sokakta yaşayan hayvanlarında yaşam hakkı var." dedi. Sokak hayvanlarının, özellikle yaz aylarında beslenme ve su sıkıntısı yaşadığını belirten Akkaya, şöyle konuştu:"Şehrimizin çeşitli noktalarına konuşlandırdığımız bu mama ve su kapları sayesinde bu hayvanlarımız ihtiyacı olan su ve mamaya ulaşabilecek. Kaplarımıza yapılan bağlantı ile eksildikçe otomatik olarak su dolarken belirli zaman aralıklarında da kuru mama bırakılacak. Dileyen vatandaşlarımızda bu mama kaplarına kuru mama bırakarak hayvanların beslenmesine katkı sağlayabilir."Akşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş ve çıkışlarındaki beslenme noktalarına ilaveten yapılan mama ve su kapları İmaret Cami önü, Nasreddin Hoca Stadyumu girişi, Yunus Emre Cami yanındaki park, Sanayi Bulvarı üzerindeki Sanayi Parkı ve Stadyum Parkı’ndaki yeşil alanlara konuşlandırıldı. Önümüzdeki günlerde mama ve su kaplarının şehrin diğer noktalarına da konulacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların beslenmesi, su içebilmesi amacıyla şehrin çeşitli noktalarına su ve mama kapları yerleştirdi....

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların beslenmesi, su içebilmesi amacıyla şehrin çeşitli noktalarına su ve mama kapları yerleştirdi.

Yerleştirilen kaplar kurulan düzenekle otomatik olarak suyla dolarken, belirli zamanlarda da bu kaplara mama bırakılacağı bildirildi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Her canlı gibi, sokakta yaşayan hayvanlarında yaşam hakkı var." dedi.

Sokak hayvanlarının, özellikle yaz aylarında beslenme ve su sıkıntısı yaşadığını belirten Akkaya, şöyle konuştu:

"Şehrimizin çeşitli noktalarına konuşlandırdığımız bu mama ve su kapları sayesinde bu hayvanlarımız ihtiyacı olan su ve mamaya ulaşabilecek. Kaplarımıza yapılan bağlantı ile eksildikçe otomatik olarak su dolarken belirli zaman aralıklarında da kuru mama bırakılacak. Dileyen vatandaşlarımızda bu mama kaplarına kuru mama bırakarak hayvanların beslenmesine katkı sağlayabilir."

Akşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş ve çıkışlarındaki beslenme noktalarına ilaveten yapılan mama ve su kapları İmaret Cami önü, Nasreddin Hoca Stadyumu girişi, Yunus Emre Cami yanındaki park, Sanayi Bulvarı üzerindeki Sanayi Parkı ve Stadyum Parkı’ndaki yeşil alanlara konuşlandırıldı.

Önümüzdeki günlerde mama ve su kaplarının şehrin diğer noktalarına da konulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.