pendik escort bayan
ak

Akşehir'de Hırsızlık İddiası

23.12.2018 - 16:13, Güncelleme: 23.12.2018 - 16:13
 

Akşehir'de Hırsızlık İddiası

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde iş yerleri ve evlerde hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişi suçüstü yakalandı.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde iş yerleri ve evlerde hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişi suçüstü yakalandı.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece geç saatlerde devriye gezerken Akşehir Gazi Mahallesi’nde bir kıraathanede hırsızlık yapıldığını gördü.Hırsızlık şüphelilerini suçüstü yakalayan ekipler, şüphelilerin aracında yaptığı aramada televizyon, dizüstü bilgisayar, elektronik cihazlar, musluk bataryası, bozuk para ve çikolata gibi çalıntı eşyalar ele geçirildi.Yapılan araştırmalarda şüphelilerin okul kantini, ev ve iş yerleri gibi yerlerde hırsızlık yaptıkları tespit edildi.Gözaltına alınan Ö.F. S. (21) ve R.B. (29) ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde iş yerleri ve evlerde hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişi suçüstü yakalandı.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde iş yerleri ve evlerde hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişi suçüstü yakalandı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece geç saatlerde devriye gezerken Akşehir Gazi Mahallesi’nde bir kıraathanede hırsızlık yapıldığını gördü.

Hırsızlık şüphelilerini suçüstü yakalayan ekipler, şüphelilerin aracında yaptığı aramada televizyon, dizüstü bilgisayar, elektronik cihazlar, musluk bataryası, bozuk para ve çikolata gibi çalıntı eşyalar ele geçirildi.

Yapılan araştırmalarda şüphelilerin okul kantini, ev ve iş yerleri gibi yerlerde hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan Ö.F. S. (21) ve R.B. (29) ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.