pendik escort bayan
ak

Akşehir'de Camiler Çocuk Sesleriyle Şenleniyor

03.08.2018 - 15:18, Güncelleme: 03.08.2018 - 15:18
 

Akşehir'de Camiler Çocuk Sesleriyle Şenleniyor

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla yürütülen "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi yoğun...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla yürütülen "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi yoğun ilgi görüyor.Bu yıl ikincisi düzenlenen proje kapsamında 1 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında sabah namazına ve yaz Kur'an kursuna devam eden çocuklara Akşehir Belediyesi tarafından bisiklet armağan edilecek.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, konuya ilişkin açıklamasında, çocukların camilere olan ilgisini arttırmak istediklerini söyledi.Çocukları namaz kılmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Akkaya, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye' projemizde 40 gün boyunca sabah namazına ve yaz Kur'an kurslarına devam eden çocuklarımıza bisiklet armağan edeceğiz. İstikbalimizin güvencesi olan yavrularımızı camiye alıştırmak, onların dini kaynağından öğrenmesine ortam hazırlamak gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu nedenle bu projeyi geliştirdik. Projemize katılımın fazla olması bizi ziyadesiyle memnun ederken önemli olan bu projenin bitiminde de çocuklarımızın namaza ve cemaatle namaz kılmaya devam etmelerini sağlayabilmek." diye konuştu.
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla yürütülen "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi yoğun...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla yürütülen "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi yoğun ilgi görüyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen proje kapsamında 1 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında sabah namazına ve yaz Kur'an kursuna devam eden çocuklara Akşehir Belediyesi tarafından bisiklet armağan edilecek.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, konuya ilişkin açıklamasında, çocukların camilere olan ilgisini arttırmak istediklerini söyledi.

Çocukları namaz kılmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Akkaya, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye' projemizde 40 gün boyunca sabah namazına ve yaz Kur'an kurslarına devam eden çocuklarımıza bisiklet armağan edeceğiz. İstikbalimizin güvencesi olan yavrularımızı camiye alıştırmak, onların dini kaynağından öğrenmesine ortam hazırlamak gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu nedenle bu projeyi geliştirdik. Projemize katılımın fazla olması bizi ziyadesiyle memnun ederken önemli olan bu projenin bitiminde de çocuklarımızın namaza ve cemaatle namaz kılmaya devam etmelerini sağlayabilmek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.