pendik escort bayan
ak

Akşehir'de Asfalt Çalışmaları

09.08.2018 - 14:58, Güncelleme: 09.08.2018 - 14:58
 

Akşehir'de Asfalt Çalışmaları

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, asfaltlama çalışmaları...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, asfaltlama çalışmaları yapılan Gazi Bulvarı'nda incelemelerde bulunduAkkaya gazetecilere burada yaptığı açıklamada Akşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde yol çalışmalarıyla ilgili olarak seferberlik halinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke taşı, sıcak ve sathi asfalt kaplama çalışmalarının da ilçede devam ettiğini ifade eden Akkaya şunları kaydetti:"Gazi Bulvarımız da daha önce KOSKİ Genel Müdürlüğümüzün yatırım programları kapsamında yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle bozulan yollarımızı Büyükşehir Belediyemiz ve KOSKİ’nin katkılarıyla sıcak asfaltla tamir çalışmalarımıza başladık. Daha önce Avrupa Birliği Projesi kapsamında bilindiği üzere Akşehirimizin kanalizasyon ve atık su arıtma projesi yapılmış ve hizmete Aralık ayında açılmıştı. Gazi Bulvarında da geçici olarak tamir yapılmıştı. Ama doğal olarak kış geçtikten sonra oturmalar oluştu. Şimdi ise daha kapsamlı ve özenli bir çalışmayla bakım ve tamir işlemleri başlatıldı. Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum."
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, asfaltlama çalışmaları...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, asfaltlama çalışmaları yapılan Gazi Bulvarı'nda incelemelerde bulundu

Akkaya gazetecilere burada yaptığı açıklamada Akşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde yol çalışmalarıyla ilgili olarak seferberlik halinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke taşı, sıcak ve sathi asfalt kaplama çalışmalarının da ilçede devam ettiğini ifade eden Akkaya şunları kaydetti:

"Gazi Bulvarımız da daha önce KOSKİ Genel Müdürlüğümüzün yatırım programları kapsamında yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle bozulan yollarımızı Büyükşehir Belediyemiz ve KOSKİ’nin katkılarıyla sıcak asfaltla tamir çalışmalarımıza başladık. Daha önce Avrupa Birliği Projesi kapsamında bilindiği üzere Akşehirimizin kanalizasyon ve atık su arıtma projesi yapılmış ve hizmete Aralık ayında açılmıştı. Gazi Bulvarında da geçici olarak tamir yapılmıştı. Ama doğal olarak kış geçtikten sonra oturmalar oluştu. Şimdi ise daha kapsamlı ve özenli bir çalışmayla bakım ve tamir işlemleri başlatıldı. Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.