pendik escort bayan
ak

Akşehir Yunus Emre Cami İbadete Açıldı

07.10.2018 - 12:23, Güncelleme: 07.10.2018 - 12:23
 

Akşehir Yunus Emre Cami İbadete Açıldı

KONYA (AA) - Akşehir'de hayırsever vatandaşlar ve belediyenin katkılarıyla yaptırılan Yunus Emre Cami düzenlenen törenle ibatede açıldı.Yarenler Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Akşehir'de hayırsever vatandaşlar ve belediyenin katkılarıyla yaptırılan Yunus Emre Cami düzenlenen törenle ibatede açıldı.Yarenler Mahallesi'ndeki hayırsever bir vatandaşın bağışladığı arsaya yaptırılan caminin açılışında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, caminin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.Ardından caminin yapılmasında emeği geçen kişi ve kurum ve şirketlere, teşekkür belgesi takdim edildi.Törene Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Akşehir İlçe Müftüsü ve çevre ilçe müftüleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KONYA (AA) - Akşehir'de hayırsever vatandaşlar ve belediyenin katkılarıyla yaptırılan Yunus Emre Cami düzenlenen törenle ibatede açıldı.Yarenler Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Akşehir'de hayırsever vatandaşlar ve belediyenin katkılarıyla yaptırılan Yunus Emre Cami düzenlenen törenle ibatede açıldı.

Yarenler Mahallesi'ndeki hayırsever bir vatandaşın bağışladığı arsaya yaptırılan caminin açılışında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, caminin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Ardından caminin yapılmasında emeği geçen kişi ve kurum ve şirketlere, teşekkür belgesi takdim edildi.

Törene Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Akşehir İlçe Müftüsü ve çevre ilçe müftüleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.