pendik escort bayan
ak

"Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" Projesi

23.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 23.02.2018 - 13:53
 

"Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" Projesi

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor Projesi " kapsamında, "Ailemle Her Güne Bir Masal" etkinliğinde ilçe genelindeki...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor Projesi " kapsamında, "Ailemle Her Güne Bir Masal" etkinliğinde ilçe genelindeki ana okulları ile ilkokul birinci sınıf öğrencilerine toplam 27 bin 500 kitap dağıtıldı.Necla Adanur Anaokulu'ndaki törende konuşan Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk projeye kaymakamlık olarak maddi ve manevi destek sağladıklarını söyledi.Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığını ifade eden Türk, "Biz bu çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığı kazandırmak zorundayız. Buradaki temel hedefimiz onlara bir öz güven duygusu da kazandırmak. Dünyayı nasıl okumaları, olayları nasıl değerlendirmeleri gibi hususunda onlara fikir vermek istiyoruz. İnşallah bu etkinlik hayırlı olur, başarılar diliyorum." diye konuştu.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesinin 4 yıldır devam ettiğini belirtti.Proje başladığında anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerinin kapsam dışı olduğuna dikkati çeken Akkaya şunları kaydetti:"Bu öğrencilerimizin de kapsama alınmasıyla bu projemiz daha bir güçlendi. Kitap okuma alışkanlığını daha küçük yaşlardan başlatma imkanı sağlamış olduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçe genelindeki tüm ana okulları ile ilkokul birinci sınıflarında bulunan toplam 2750 öğrenciye 27 bin 500 adet kitap dağıtıyoruz. Her öğrenci 10 kitap alacak. Etkinlik kapsamında anne ve babalar her gün çocuklarına 20 dakika bu masal kitaplarını okuyacak. İnşallah büyüklerimiz bu kitapları çocuklarına okuduktan sonra da okumaya devam eder."
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor Projesi " kapsamında, "Ailemle Her Güne Bir Masal" etkinliğinde ilçe genelindeki...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor Projesi " kapsamında, "Ailemle Her Güne Bir Masal" etkinliğinde ilçe genelindeki ana okulları ile ilkokul birinci sınıf öğrencilerine toplam 27 bin 500 kitap dağıtıldı.

Necla Adanur Anaokulu'ndaki törende konuşan Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk projeye kaymakamlık olarak maddi ve manevi destek sağladıklarını söyledi.

Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığını ifade eden Türk, "Biz bu çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığı kazandırmak zorundayız. Buradaki temel hedefimiz onlara bir öz güven duygusu da kazandırmak. Dünyayı nasıl okumaları, olayları nasıl değerlendirmeleri gibi hususunda onlara fikir vermek istiyoruz. İnşallah bu etkinlik hayırlı olur, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesinin 4 yıldır devam ettiğini belirtti.

Proje başladığında anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerinin kapsam dışı olduğuna dikkati çeken Akkaya şunları kaydetti:

"Bu öğrencilerimizin de kapsama alınmasıyla bu projemiz daha bir güçlendi. Kitap okuma alışkanlığını daha küçük yaşlardan başlatma imkanı sağlamış olduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçe genelindeki tüm ana okulları ile ilkokul birinci sınıflarında bulunan toplam 2750 öğrenciye 27 bin 500 adet kitap dağıtıyoruz.

Her öğrenci 10 kitap alacak. Etkinlik kapsamında anne ve babalar her gün çocuklarına 20 dakika bu masal kitaplarını okuyacak. İnşallah büyüklerimiz bu kitapları çocuklarına okuduktan sonra da okumaya devam eder."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.