pendik escort bayan
ak

Aksaraylı Gurbetçilerden Mehmetçiğe Destek

31.03.2018 - 14:13, Güncelleme: 31.03.2018 - 14:13
 

Aksaraylı Gurbetçilerden Mehmetçiğe Destek

AKSARAY (AA) - Aksaray merkeze bağlı Yuva köylü gurbetçiler Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına (TSKGV) 81 bin lira bağışta bulundu.İngiltere'de...

AKSARAY (AA) - Aksaray merkeze bağlı Yuva köylü gurbetçiler Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına (TSKGV) 81 bin lira bağışta bulundu.İngiltere'de yaşayan gurbetçilerce Londra'da kurulan Yuvam 68 Derneğinin Başkanı Kadir Tuluk beraberinde Yuva Köyü Muhtarı Arif Çalak ile Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti. Dernek başkanı Kadir Tuluk, İngiltere’nin çeşitli şehirlerinde yaklaşık 3 bin Yuvalı'nın yaşadığını, kurulan Yuvam 68 Derneği ile bir araya geldiklerini söyledi. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunmak üzere dernek olarak kampanya başlattıklarını anlatan Tuluk, Yuva köylü gurbetçiler olarak 81 bin 445 lira topladıklarını belirtti.Topladıkları bağışı vakfın banka hesabına yatırdıklarını ifade eden Tuluk, bağış makbuzunu Vali Pekmez'e takdim etti. Pekmez de Tuluk ve Çalak'a teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray merkeze bağlı Yuva köylü gurbetçiler Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına (TSKGV) 81 bin lira bağışta bulundu.İngiltere'de...

AKSARAY (AA) - Aksaray merkeze bağlı Yuva köylü gurbetçiler Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına (TSKGV) 81 bin lira bağışta bulundu.

İngiltere'de yaşayan gurbetçilerce Londra'da kurulan Yuvam 68 Derneğinin Başkanı Kadir Tuluk beraberinde Yuva Köyü Muhtarı Arif Çalak ile Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Dernek başkanı Kadir Tuluk, İngiltere’nin çeşitli şehirlerinde yaklaşık 3 bin Yuvalı'nın yaşadığını, kurulan Yuvam 68 Derneği ile bir araya geldiklerini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunmak üzere dernek olarak kampanya başlattıklarını anlatan Tuluk, Yuva köylü gurbetçiler olarak 81 bin 445 lira topladıklarını belirtti.

Topladıkları bağışı vakfın banka hesabına yatırdıklarını ifade eden Tuluk, bağış makbuzunu Vali Pekmez'e takdim etti.

Pekmez de Tuluk ve Çalak'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.