pendik escort bayan
ak

Aksaray'dan Suriyelilere İlaç Kampanyası

26.05.2017 - 14:48, Güncelleme: 26.05.2017 - 14:48
 

Aksaray'dan Suriyelilere İlaç Kampanyası

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde toplanan bir tır ilaç, Haleplilere gönderildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ilaç yüklü tır, düzenlenen törenle Suriye'ye uğurlandı.İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Suriyeliler için ilaç kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda toplanan bir tır dolusu ilaç, pazar yerindeki törenle uğurlandı.Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, bölgedeki ilaç sıkıntısını önlemek için çalışma başlattıklarını söyledi.Aksaray Sivil Toplum Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş ise Suriyelilere desteklerinin süreceğini dile getirdi.Mağdurları hiçbir zaman unutmadıklarını aktaran Dağdaş, zor durumdaki Suriyelilerin sıkıntılarını giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde toplanan bir tır ilaç, Haleplilere gönderildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ilaç yüklü tır, düzenlenen törenle Suriye'ye uğurlandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Suriyeliler için ilaç kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda toplanan bir tır dolusu ilaç, pazar yerindeki törenle uğurlandı.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, bölgedeki ilaç sıkıntısını önlemek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Aksaray Sivil Toplum Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş ise Suriyelilere desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Mağdurları hiçbir zaman unutmadıklarını aktaran Dağdaş, zor durumdaki Suriyelilerin sıkıntılarını giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.