pendik escort bayan
ak

Aksaray'dan İlk Hac Kafilesi Uğurlandı

19.07.2018 - 17:28, Güncelleme: 19.07.2018 - 17:28
 

Aksaray'dan İlk Hac Kafilesi Uğurlandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi, Somuncu Baba Külliyesi'nde düzenlenen törenle uğurlandı. Özel bir şirket aracılığıyla...

AKSARAY (AA) - Aksaray'dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi, Somuncu Baba Külliyesi'nde düzenlenen törenle uğurlandı. Özel bir şirket aracılığıyla yola çıkacak hac adayları için düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kafile Başkanı Derviş Demirci, yaptığı konuşmada, hac yolculuğunun, insan hayatındaki önemli yolculuklardan olduğunu söyledi.Orada edilen duaların makbul olduğunu aktaran Demirci, "Peygamber Efendimiz, 'Haccedenler ve umre yapanlar Allah'ın misafirleridir. Kendisine dua ederlerse, dualarını kabul eder, bağışlanma dilerlerse onları bağışlar' buyurmaktadır. Orada edilen dualar makbuldür. Kendimiz için, yakınlarımız için, eş, dost ve akrabalarımız için, ülkemiz ve milletimiz için, İslam alemi için dua edelim inşallah." diye konuştu. Daha sonra yolculuk için dua edildi ve salavat getirildi. Aileler kutsal topraklara uğurladığı yakınlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi, Somuncu Baba Külliyesi'nde düzenlenen törenle uğurlandı. Özel bir şirket aracılığıyla...

AKSARAY (AA) - Aksaray'dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi, Somuncu Baba Külliyesi'nde düzenlenen törenle uğurlandı.

Özel bir şirket aracılığıyla yola çıkacak hac adayları için düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kafile Başkanı Derviş Demirci, yaptığı konuşmada, hac yolculuğunun, insan hayatındaki önemli yolculuklardan olduğunu söyledi.

Orada edilen duaların makbul olduğunu aktaran Demirci, "Peygamber Efendimiz, 'Haccedenler ve umre yapanlar Allah'ın misafirleridir. Kendisine dua ederlerse, dualarını kabul eder, bağışlanma dilerlerse onları bağışlar' buyurmaktadır. Orada edilen dualar makbuldür. Kendimiz için, yakınlarımız için, eş, dost ve akrabalarımız için, ülkemiz ve milletimiz için, İslam alemi için dua edelim inşallah." diye konuştu.

Daha sonra yolculuk için dua edildi ve salavat getirildi.

Aileler kutsal topraklara uğurladığı yakınlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.