pendik escort bayan
ak

Aksaray'daki Uyuşturucu Operasyonu

05.01.2018 - 09:18, Güncelleme: 05.01.2018 - 09:18
 

Aksaray'daki Uyuşturucu Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6'sı tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı cezaevine gönderildi, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Aranan 2 zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 3 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınmış, adreslerdeki aramada satışa hazır uyuşturucu ile bir av tüfeği ele geçirilmişti.
Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6'sı tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı cezaevine gönderildi, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aranan 2 zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 3 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınmış, adreslerdeki aramada satışa hazır uyuşturucu ile bir av tüfeği ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.