pendik escort bayan
ak

Aksaray'daki Terör Operasyonu

20.10.2016 - 20:03, Güncelleme: 20.10.2016 - 20:03
 

Aksaray'daki Terör Operasyonu

Terör örgütünün dağ kadrosuna katılmak için Diyarbakır'a giderken yakalanan 2 örgüt üyesi tutuklandı

AKSARAY (AA) - Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katılmak için Diyarbakır'a giderken, Aksaray'da yolcu otobüsüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Aksaray Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan örgüt üyesi Bilal B. ile Ferhat D. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıBölücü terör örgütü PKK üyesi Bilal B. ile Ferhat D'nin örgütün dağ kadrosuna katılmak için İstanbul'dan Diyarbakır'a gittikleri bilgisi üzerine, Aksaray polisi, İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsüne operasyon düzenlemiş, iki örgüt üyesini yakalanmıştı.
Terör örgütünün dağ kadrosuna katılmak için Diyarbakır'a giderken yakalanan 2 örgüt üyesi tutuklandı

AKSARAY (AA) - Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katılmak için Diyarbakır'a giderken, Aksaray'da yolcu otobüsüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan örgüt üyesi Bilal B. ile Ferhat D. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi.

Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı

Bölücü terör örgütü PKK üyesi Bilal B. ile Ferhat D'nin örgütün dağ kadrosuna katılmak için İstanbul'dan Diyarbakır'a gittikleri bilgisi üzerine, Aksaray polisi, İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsüne operasyon düzenlemiş, iki örgüt üyesini yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.