pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Yaban Hayvanları Unutulmadı

27.12.2016 - 12:13, Güncelleme: 27.12.2016 - 12:13
 

Aksaray'da Yaban Hayvanları Unutulmadı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde bulunan ormanlık alana, kuşlar ve diğer yabani hayvanlar için yem, Ekecik Dağı'nda bulunan yaban koyunlarına da 7 ton ot ve yonca bıraktı. Şube Müdürü Necati Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış şartlarının bölgede zor ve çetin geçtiğini söyledi. Yoğun kar yağışının günlük yaşamı zorlaştırdığını anlatan Gökçe, "Bu şartlarda yaban hayvanları yiyecek sıkıntısı çekiyor. Biz de haftalık periyotlarda Aksaray merkez ve ilçelerinde yemleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda kış boyunca hayvanların yiyecek bulma sorununu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde bulunan ormanlık alana, kuşlar ve diğer yabani hayvanlar için yem, Ekecik Dağı'nda bulunan yaban koyunlarına da 7 ton ot ve yonca bıraktı.

Şube Müdürü Necati Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış şartlarının bölgede zor ve çetin geçtiğini söyledi.

Yoğun kar yağışının günlük yaşamı zorlaştırdığını anlatan Gökçe, "Bu şartlarda yaban hayvanları yiyecek sıkıntısı çekiyor. Biz de haftalık periyotlarda Aksaray merkez ve ilçelerinde yemleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda kış boyunca hayvanların yiyecek bulma sorununu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.