pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Vatandaşlara Hoşaf Ekmek Dağıtıldı

21.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 21.03.2017 - 14:33
 

Aksaray'da Vatandaşlara Hoşaf Ekmek Dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara hoşaf ekmek dağıtıldı. Belediye...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara hoşaf ekmek dağıtıldı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda, yaptığı konuşmada, şehitleri anmak adına etkinliğin düzenlendiğini söyledi.Kurulan çadırda vatandaşlara o günü hatırlamak adına hoşaf ve ekmek dağıtılacağını ifade eden Yazgı, "Çanakkale zaferi vesilesiyle geçen hafta programlarımız oldu. Savaş esnasında yaşanılan durumları halkımıza bir kez daha hatırlatmak adına hoşaf ve ekmek dağıtıyoruz. Askerlerimiz savaşta bulabilirse ekmek ve hoşaf yiyor ve savaşıyorlardı. Bu vatan bu kadar zor şartlar altında kazanıldı ki bu bilinci hatırlatalım diye yaptık. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından vatandaşlara sırayla hoşaf ve ekmek ikramında bulunuldu.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara hoşaf ekmek dağıtıldı. Belediye...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara hoşaf ekmek dağıtıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda, yaptığı konuşmada, şehitleri anmak adına etkinliğin düzenlendiğini söyledi.

Kurulan çadırda vatandaşlara o günü hatırlamak adına hoşaf ve ekmek dağıtılacağını ifade eden Yazgı, "Çanakkale zaferi vesilesiyle geçen hafta programlarımız oldu. Savaş esnasında yaşanılan durumları halkımıza bir kez daha hatırlatmak adına hoşaf ve ekmek dağıtıyoruz. Askerlerimiz savaşta bulabilirse ekmek ve hoşaf yiyor ve savaşıyorlardı. Bu vatan bu kadar zor şartlar altında kazanıldı ki bu bilinci hatırlatalım diye yaptık. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından vatandaşlara sırayla hoşaf ve ekmek ikramında bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.