pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

25.09.2017 - 17:53, Güncelleme: 25.09.2017 - 17:53
 

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir yolcu otobüsünü durdurdu.Araçta yapılan aramada, bagaj kısmında bir çanta içinde pamuklar arasına gizlenmiş halde 11 kilogram esrar bulundu. Çantanın sahibi Cihan Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Araçta yapılan aramada, bagaj kısmında bir çanta içinde pamuklar arasına gizlenmiş halde 11 kilogram esrar bulundu.

Çantanın sahibi Cihan Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.