pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

28.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 28.03.2017 - 09:43
 

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda 30 kilogram esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı

AKSARAY (AA)- Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 kilogram esrar ele geçirildi.Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, bir kamyonette uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.Ekipler, İ.İ. (37) yönetimindeki kamyoneti takibe alarak, Aksaray-Adana karayolundaki Karayolları 38. Şube Şefliği önünde durdurdu. Kamyonetin kaçan sürücüsü ise kısa süren kovalamaca sonunda yakalandı. Narkotik köpek "Manas" ile araçta yapılan aramada, kapı içi ve yan döşemelerine gizlenmiş 30 kilogram esrar bulundu.Gözaltına alınan sürücü İ.İ'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
Operasyonda 30 kilogram esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı

AKSARAY (AA)- Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 kilogram esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, bir kamyonette uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, İ.İ. (37) yönetimindeki kamyoneti takibe alarak, Aksaray-Adana karayolundaki Karayolları 38. Şube Şefliği önünde durdurdu. Kamyonetin kaçan sürücüsü ise kısa süren kovalamaca sonunda yakalandı.

Narkotik köpek "Manas" ile araçta yapılan aramada, kapı içi ve yan döşemelerine gizlenmiş 30 kilogram esrar bulundu.

Gözaltına alınan sürücü İ.İ'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.