pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

04.11.2017 - 14:33, Güncelleme: 04.11.2017 - 14:33
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

AKSARAY (AA)- Aksaray'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Furkan Kerim Yanbaş (24) idaresindeki 68 BK 636 plakalı otomobil,...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Furkan Kerim Yanbaş (24) idaresindeki 68 BK 636 plakalı otomobil, Büyük Bölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi'nde Nail Yağlı (62) idaresindeki 68 HK 889 hafif ticari araç ile çarpıştı. Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, önce kaldırıma daha sonra bir ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan Semih Yalgın (23) yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Furkan Kerim Yanbaş (24) idaresindeki 68 BK 636 plakalı otomobil,...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Furkan Kerim Yanbaş (24) idaresindeki 68 BK 636 plakalı otomobil, Büyük Bölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi'nde Nail Yağlı (62) idaresindeki 68 HK 889 hafif ticari araç ile çarpıştı.

Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, önce kaldırıma daha sonra bir ağaca çarparak durabildi.

Kazada otomobilde bulunan Semih Yalgın (23) yaralandı.

Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.