pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

26.01.2018 - 19:43, Güncelleme: 26.01.2018 - 19:43
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tırın yol kenarında otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışanlara çarpması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da tırın, yol kenarında otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışanlara çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Erkan A. yönetimindeki 68 HU 701 plakalı tır, Yavuz Sultan Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda, park halindeki 40 DV 006 plakalı otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışan Vedat Köseer (32) ve Gökhan Kocaoğlan'a (28) çarptı.Yaralanan Köseer ve Kocaoğlan, çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Köseer, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Kocaoğlan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Tır sürücüsü Erkan A. gözaltına alındı.
Tırın yol kenarında otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışanlara çarpması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da tırın, yol kenarında otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışanlara çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Erkan A. yönetimindeki 68 HU 701 plakalı tır, Yavuz Sultan Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda, park halindeki 40 DV 006 plakalı otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışan Vedat Köseer (32) ve Gökhan Kocaoğlan'a (28) çarptı.

Yaralanan Köseer ve Kocaoğlan, çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Köseer, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Kocaoğlan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Tır sürücüsü Erkan A. gözaltına alındı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.