pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Stk'lardan Vali Pekmez'e Ziyaret

27.12.2016 - 12:28, Güncelleme: 27.12.2016 - 12:28
 

Aksaray'da Stk'lardan Vali Pekmez'e Ziyaret

AKSARAY (AA)- Aksaray'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti. Pekmez, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada,...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti. Pekmez, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, STK'lar ile diğer kurum ve kuruluşların Suriyeliler için çeşitli yardım kampanyaları düzenlediklerini ve ihtiyaç sahibi sığınmacılara yardımların ulaştırıldığını belirtti.Ortak koordinasyon ve iş birliğiyle Aksaray'daki misafir sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade eden Pekmez, birlik ve beraberliğin bu bağlamda çok anlamlı olduğunu kaydetti.Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise STK'lar olarak, Aksaray'da misafir edilen sığınmacılar için yapılan yardımların tek elden yapılması, düzenlenecek kampanyalarında birleştirilerek tek bir merkezden yürütülmesi kararı aldıklarını bildirdi.Ziyarete, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Veysel Öztürk katıldı.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti. Pekmez, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada,...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Pekmez, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, STK'lar ile diğer kurum ve kuruluşların Suriyeliler için çeşitli yardım kampanyaları düzenlediklerini ve ihtiyaç sahibi sığınmacılara yardımların ulaştırıldığını belirtti.

Ortak koordinasyon ve iş birliğiyle Aksaray'daki misafir sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade eden Pekmez, birlik ve beraberliğin bu bağlamda çok anlamlı olduğunu kaydetti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise STK'lar olarak, Aksaray'da misafir edilen sığınmacılar için yapılan yardımların tek elden yapılması, düzenlenecek kampanyalarında birleştirilerek tek bir merkezden yürütülmesi kararı aldıklarını bildirdi.

Ziyarete, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Veysel Öztürk katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.