pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin Yemek Verildi

24.03.2017 - 11:23, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:23
 

Aksaray'da Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin Yemek Verildi

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Aksaray Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi....

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Aksaray Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi. Vali Aykut Pekmez bir otelde düzenlenen programda her sayfası altın kelimelerle yazılmış muhteşem bir tarihe sahip olduğumuzu söyledi.Son 30 yılda bölücü terör örgütü ile hem kolluk kuvvetlerinin hem de Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu ülkenin topraklarını korumak için mücadele ettiğini vurgulayan Pekmez şöyle konuştu:"En son 15 Temmuz'da bu ülkenin evlatları kendilerini mermilerin, tankların, uçakların önüne atarak vatan sevgisini ezan, bayrak sevgisini tüm dünyaya gösterdi. Sizlerde gazilerimiz olarak bir uzvunuzu bu vatan uğruna feda ettiniz. Şehit yakınlarımız olarak çocuğunuzu bu vatan uğruna feda ettiniz. Bu vatan için yapılabilecek en büyük fedakarlıktır. Bu yüzden hepinizde Allah razı olsun. Biz hem devlet görevlisi olarak hem şahıs olarak her zaman yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Eksikliklerimiz oluyordur. Onları da mutlaka gideceğimizi söylüyoruz. Biz sizler için ne yaparsak yapalım sizin o fedakarlığınızın karşılığını vermemiz mümkün değil."AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu evlat acısının en büyük acıların başında geldiğine işaret ederek, "Onlar canlarını verdiği için burası bizim vatanımız. Hepimiz şehit oğluyuz, ancak ateş düştüğü yeri yakar. Unutulmayan acılar vardır, yaşlanmayan acılar vardır. Evlat acısı hiç unutulmayan acılardır. Ama şunu bilin ki bu işin farkında olan herkes sizlere, şehitlere gıpta ederler. Bende gıpta ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum." dedi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından dua edildi. Programa Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve şehit yakınları ile gaziler katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Aksaray Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi....

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Aksaray Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Vali Aykut Pekmez bir otelde düzenlenen programda her sayfası altın kelimelerle yazılmış muhteşem bir tarihe sahip olduğumuzu söyledi.

Son 30 yılda bölücü terör örgütü ile hem kolluk kuvvetlerinin hem de Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu ülkenin topraklarını korumak için mücadele ettiğini vurgulayan Pekmez şöyle konuştu:

"En son 15 Temmuz'da bu ülkenin evlatları kendilerini mermilerin, tankların, uçakların önüne atarak vatan sevgisini ezan, bayrak sevgisini tüm dünyaya gösterdi. Sizlerde gazilerimiz olarak bir uzvunuzu bu vatan uğruna feda ettiniz. Şehit yakınlarımız olarak çocuğunuzu bu vatan uğruna feda ettiniz. Bu vatan için yapılabilecek en büyük fedakarlıktır.

Bu yüzden hepinizde Allah razı olsun. Biz hem devlet görevlisi olarak hem şahıs olarak her zaman yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Eksikliklerimiz oluyordur. Onları da mutlaka gideceğimizi söylüyoruz. Biz sizler için ne yaparsak yapalım sizin o fedakarlığınızın karşılığını vermemiz mümkün değil."

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu evlat acısının en büyük acıların başında geldiğine işaret ederek, "Onlar canlarını verdiği için burası bizim vatanımız. Hepimiz şehit oğluyuz, ancak ateş düştüğü yeri yakar. Unutulmayan acılar vardır, yaşlanmayan acılar vardır. Evlat acısı hiç unutulmayan acılardır. Ama şunu bilin ki bu işin farkında olan herkes sizlere, şehitlere gıpta ederler. Bende gıpta ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından dua edildi.

Programa Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve şehit yakınları ile gaziler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.