pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Sanayi Projesi Çalışmaları

22.09.2017 - 11:13, Güncelleme: 22.09.2017 - 11:13
 

Aksaray'da Sanayi Projesi Çalışmaları

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti sanayi projesinin yapılacağı alanda yol açma...

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti sanayi projesinin yapılacağı alanda yol açma ve zemin düzenleme çalışmalarını inceledi.Serdengeçti, incelemelerde yaptığı konuşmada, yeni sanayi projesini başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Projenin siyasilerle belediye başkanının önemle durduğu büyük bir proje olduğunu dile getiren Serdengeçti, "Allah izin verirse bu proje tamamlanacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bu tür büyük projelerde birçok beklenmedik olaylar oluyor. Gecikme de birazcık bundan kaynaklanıyor. Esnafımızın istediği değişikliklerden dolayı projede biraz aksama oldu. Ama geç olsun güç olmasın. Her şey gönüllerince olsun istedik. Yani gönüllerince istedikleri şekilde projeler yerinde ve zamanında olsun istiyoruz. 45 -50 gün içerisinde TOKİ yetkilileri buraya gelecek. Gelmeden önce belediyemiz yollarını açıyor. Onların çalışacakları alanları gösteriyor. " diye konuştu.Belediye Başkanı Yazgı ise sanayi projesinin göreve geldikleri ilk andan beri yapmak istedikleri en önemli projeler arasında olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Projenin hayata geçirilmesi için bütün gayretlerimizi gösterdik. Tabi bu tek başımıza olmuyor. Projenin içinde değerli oda başkanlarım da var. Onlarla beraber de bu işin başından sonuna kadar beraberdik. TOKİ başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmede bu tür projelerin yapımı ile ilgili kendilerine birçok ilden teklif geldiğini belirtti. Fakat TOKİ şu anda böyle bir şeye girmiyor. Bu kadar büyük çaplı sanayi projesini Türkiye'de ilk defa burada hayata geçiriyor. Burayı biran önce bitirip bize teslim etmek istiyor. Tahminim de 1,5-2 sene içerisinde tamamlayıp bize sunacaklar."
AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti sanayi projesinin yapılacağı alanda yol açma...

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti sanayi projesinin yapılacağı alanda yol açma ve zemin düzenleme çalışmalarını inceledi.

Serdengeçti, incelemelerde yaptığı konuşmada, yeni sanayi projesini başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Projenin siyasilerle belediye başkanının önemle durduğu büyük bir proje olduğunu dile getiren Serdengeçti, "Allah izin verirse bu proje tamamlanacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bu tür büyük projelerde birçok beklenmedik olaylar oluyor. Gecikme de birazcık bundan kaynaklanıyor. Esnafımızın istediği değişikliklerden dolayı projede biraz aksama oldu. Ama geç olsun güç olmasın. Her şey gönüllerince olsun istedik. Yani gönüllerince istedikleri şekilde projeler yerinde ve zamanında olsun istiyoruz. 45 -50 gün içerisinde TOKİ yetkilileri buraya gelecek. Gelmeden önce belediyemiz yollarını açıyor. Onların çalışacakları alanları gösteriyor. " diye konuştu.

Belediye Başkanı Yazgı ise sanayi projesinin göreve geldikleri ilk andan beri yapmak istedikleri en önemli projeler arasında olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Projenin hayata geçirilmesi için bütün gayretlerimizi gösterdik. Tabi bu tek başımıza olmuyor. Projenin içinde değerli oda başkanlarım da var. Onlarla beraber de bu işin başından sonuna kadar beraberdik. TOKİ başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmede bu tür projelerin yapımı ile ilgili kendilerine birçok ilden teklif geldiğini belirtti. Fakat TOKİ şu anda böyle bir şeye girmiyor. Bu kadar büyük çaplı sanayi projesini Türkiye'de ilk defa burada hayata geçiriyor. Burayı biran önce bitirip bize teslim etmek istiyor. Tahminim de 1,5-2 sene içerisinde tamamlayıp bize sunacaklar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.