pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Sağanak Ve Dolu

11.05.2018 - 17:03, Güncelleme: 11.05.2018 - 17:03
 

Aksaray'da Sağanak Ve Dolu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 3 saat aralıksız yağan sağanak ve dolu nedeniyle bazı iş yerleri ile binaların giriş katlarını...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 3 saat aralıksız yağan sağanak ve dolu nedeniyle bazı iş yerleri ile binaların giriş katlarını su bastı.Aksaray Belediyesine ait itfaiye, fen ve temizlik işleri ekipleri, kent merkezinde su baskınlarından etkilenen alanlarda çalışma başlattı.İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı ekipler de çalışmalara destek verdi.Birçok mahallede ise vatandaşlar kendi imkanları ile temizlik yaptı.Olumsuz hava koşulları trafikte de aksamalara neden oldu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 3 saat aralıksız yağan sağanak ve dolu nedeniyle bazı iş yerleri ile binaların giriş katlarını...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 3 saat aralıksız yağan sağanak ve dolu nedeniyle bazı iş yerleri ile binaların giriş katlarını su bastı.

Aksaray Belediyesine ait itfaiye, fen ve temizlik işleri ekipleri, kent merkezinde su baskınlarından etkilenen alanlarda çalışma başlattı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı ekipler de çalışmalara destek verdi.

Birçok mahallede ise vatandaşlar kendi imkanları ile temizlik yaptı.

Olumsuz hava koşulları trafikte de aksamalara neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.