pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Otomobile Silahlı Saldırı

15.09.2017 - 14:38, Güncelleme: 15.09.2017 - 14:38
 

Aksaray'da Otomobile Silahlı Saldırı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğlikapı Mahallesi'nde bulunan ve Eyüp Ok'a (52) ait 68 ED 701 plakalı otomobile kimliği...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğlikapı Mahallesi'nde bulunan ve Eyüp Ok'a (52) ait 68 ED 701 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Pompalı tüfeğin kullanıldığı saldırı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Ölen ve yaralananın olmadığı saldırının ardından polis ekipleri, yaptıkları incelemede boş kovanlar buldu.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, saldırının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğlikapı Mahallesi'nde bulunan ve Eyüp Ok'a (52) ait 68 ED 701 plakalı otomobile kimliği...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.

Ereğlikapı Mahallesi'nde bulunan ve Eyüp Ok'a (52) ait 68 ED 701 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı.

Pompalı tüfeğin kullanıldığı saldırı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ölen ve yaralananın olmadığı saldırının ardından polis ekipleri, yaptıkları incelemede boş kovanlar buldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, saldırının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.