pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Otomobile Silahlı Saldırı

10.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 10.09.2017 - 10:38
 

Aksaray'da Otomobile Silahlı Saldırı

AKSARAY (AA)- Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan ve henüz kime ait olduğu öğrenilemeyen 68 HK 648 plakalı...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan ve henüz kime ait olduğu öğrenilemeyen 68 HK 648 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı.Pompalı tüfeğin kullanıldığı saldırı üzerine olay yerlerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Ölen ve yaralananın bulunmadığı saldırıların ardından polis ekipleri, yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan buldu.Saldırıda, başka araçlar da saçmalardan zarar gördü. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, saldırının faillerinin yakalanması için soruşturma başlattı.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan ve henüz kime ait olduğu öğrenilemeyen 68 HK 648 plakalı...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da, bir otomobile silahlı saldırıda bulunuldu.

Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan ve henüz kime ait olduğu öğrenilemeyen 68 HK 648 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı.

Pompalı tüfeğin kullanıldığı saldırı üzerine olay yerlerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ölen ve yaralananın bulunmadığı saldırıların ardından polis ekipleri, yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan buldu.

Saldırıda, başka araçlar da saçmalardan zarar gördü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, saldırının faillerinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.