pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Osb Yönetim Kurulu Toplantısı

30.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:48
 

Aksaray'da Osb Yönetim Kurulu Toplantısı

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında yapıldı.Pekmez, OSB İl Müdürlüğü binasındaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında yapıldı.Pekmez, OSB İl Müdürlüğü binasındaki toplantıda, yatırımcı talepleri ile OSB'nin genel sorun ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi. OSB'de yatırım yapan firmaların inşaatlarını tamamlaması ile üretim ve istihdam boyutunda bölgenin hızla büyüyeceğini ifade eden Pekmez, "Bu doğrultuda gelecekte bölgenin ihtiyaç duyacağı altyapı ve diğer yatırımların planlamalarını şimdiden yapıyoruz. Atık su tesislerinin kapasitesinin arttırılması, sosyal ihtiyaçların giderilmesine yönelik konularda yeni yatırım planlamaları yaparak bölgenin ihtiyaçlarının hızla giderilmesi yönünde gayret ediyoruz." diye konuştu.Toplantıya Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında yapıldı.Pekmez, OSB İl Müdürlüğü binasındaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında yapıldı.

Pekmez, OSB İl Müdürlüğü binasındaki toplantıda, yatırımcı talepleri ile OSB'nin genel sorun ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

OSB'de yatırım yapan firmaların inşaatlarını tamamlaması ile üretim ve istihdam boyutunda bölgenin hızla büyüyeceğini ifade eden Pekmez, "Bu doğrultuda gelecekte bölgenin ihtiyaç duyacağı altyapı ve diğer yatırımların planlamalarını şimdiden yapıyoruz. Atık su tesislerinin kapasitesinin arttırılması, sosyal ihtiyaçların giderilmesine yönelik konularda yeni yatırım planlamaları yaparak bölgenin ihtiyaçlarının hızla giderilmesi yönünde gayret ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.