pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Öğrencilere Aşure Dağıtıldı

21.10.2016 - 15:28, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:28
 

Aksaray'da Öğrencilere Aşure Dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrencilere aşure dağıtıldı. Üniversite Kampüsünde bulunan Mahperi Hatun...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrencilere aşure dağıtıldı. Üniversite Kampüsünde bulunan Mahperi Hatun Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen etkinliğe katılan Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Başkan Yardımcısı Serdar Baydar ve KYK İl Müdürü Mahmut Danayiyen, öğrencilere aşure ikram etti. Canbulut, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Etkinlikte aşure ikramından sonra öğrencilere, çekimleri Aksaray da yapılan "Aşkın Sırrı Somuncu Baba" filmi izlettirildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrencilere aşure dağıtıldı. Üniversite Kampüsünde bulunan Mahperi Hatun...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrencilere aşure dağıtıldı.

Üniversite Kampüsünde bulunan Mahperi Hatun Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen etkinliğe katılan Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Başkan Yardımcısı Serdar Baydar ve KYK İl Müdürü Mahmut Danayiyen, öğrencilere aşure ikram etti.

Canbulut, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Etkinlikte aşure ikramından sonra öğrencilere, çekimleri Aksaray da yapılan "Aşkın Sırrı Somuncu Baba" filmi izlettirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.