pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Müsiad Eğitimi Başarı Ödül Töreni

09.06.2017 - 11:18, Güncelleme: 09.06.2017 - 11:18
 

Aksaray'da Müsiad Eğitimi Başarı Ödül Töreni

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından, 6. geleneksel eğitim başarı ödül töreni düzenlendi.Aksaray...

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından, 6. geleneksel eğitim başarı ödül töreni düzenlendi.Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Kültür Merkezindeki törende devletin bütçe içindeki en büyük payı eğitime verdiğini söyledi. Fiziki koşulları iyileştirmenin yanında yeni okul yatırımları ile bu alanda çok büyük ilerleme kaydedildiğini belirten Vali Pekmez, "Ülke olarak mutlaka iyi mühendise, iyi doktora iyi öğretmene ihtiyacımız var. Ancak bunun yanında milli, manevi, ahlaki değerlerine sahip çıkan ülkesini, vatanını, bayrağını ezanını seven gençlere de ihtiyacımız var. Bütün gençlerimizin bu şekilde olması gerekiyor. Devlet eğitime katkıyı sağlıyor. Ama sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin eğitimdeki desteğini göz ardı edemeyiz. Okullarında ilk üçe girerek başarı gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarı diliyorum." diye konuştu.MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ise derece ile mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Törene, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ve davetliler katıldı.
AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından, 6. geleneksel eğitim başarı ödül töreni düzenlendi.Aksaray...

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından, 6. geleneksel eğitim başarı ödül töreni düzenlendi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Kültür Merkezindeki törende devletin bütçe içindeki en büyük payı eğitime verdiğini söyledi.

Fiziki koşulları iyileştirmenin yanında yeni okul yatırımları ile bu alanda çok büyük ilerleme kaydedildiğini belirten Vali Pekmez, "Ülke olarak mutlaka iyi mühendise, iyi doktora iyi öğretmene ihtiyacımız var. Ancak bunun yanında milli, manevi, ahlaki değerlerine sahip çıkan ülkesini, vatanını, bayrağını ezanını seven gençlere de ihtiyacımız var. Bütün gençlerimizin bu şekilde olması gerekiyor. Devlet eğitime katkıyı sağlıyor. Ama sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin eğitimdeki desteğini göz ardı edemeyiz. Okullarında ilk üçe girerek başarı gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarı diliyorum." diye konuştu.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ise derece ile mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ve davetliler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.