pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Muhtarlar Derneği Hizmet Binasının Açılışı

18.05.2017 - 15:53, Güncelleme: 18.05.2017 - 15:53
 

Aksaray'da Muhtarlar Derneği Hizmet Binasının Açılışı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Minarecik Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, yeni binanın derneğe hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.Hizmet binasının açılışı için 4 ay önce istişare yaptıklarını bugün de projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Yazgı, şöyle konuştu:"Muhtarlarımızın çalışabileceği ve aynı zamanda sohbet edebileceğin bir noktaya ihtiyacı vardı. Böyle güzel ve şehrin içine yakın bir noktayı, muhtarlarımıza hediye edelim istedik. İnşallah açılışını gerçekleştireceğiz ve sizlerin kullanımına vereceğiz. Sizlerin daha iyi yerlerde hizmet verebilmesi için çaba harcıyoruz. Hepimizin ortak amacı Aksaray halkına hizmet etmek. Mekan iyi olursa hizmet kalitesi de iyi olur. Bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın diye yapıyoruz. Her tesisimiz birinci kalitede olsun istiyoruz. Milletimiz en iyi hizmete layıktır." Konuşmanın ardından yeni hizmet binasının açılışı yapılırken, açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Minarecik Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, yeni binanın derneğe hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Hizmet binasının açılışı için 4 ay önce istişare yaptıklarını bugün de projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Yazgı, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımızın çalışabileceği ve aynı zamanda sohbet edebileceğin bir noktaya ihtiyacı vardı. Böyle güzel ve şehrin içine yakın bir noktayı, muhtarlarımıza hediye edelim istedik. İnşallah açılışını gerçekleştireceğiz ve sizlerin kullanımına vereceğiz. Sizlerin daha iyi yerlerde hizmet verebilmesi için çaba harcıyoruz. Hepimizin ortak amacı Aksaray halkına hizmet etmek. Mekan iyi olursa hizmet kalitesi de iyi olur. Bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın diye yapıyoruz. Her tesisimiz birinci kalitede olsun istiyoruz. Milletimiz en iyi hizmete layıktır."

Konuşmanın ardından yeni hizmet binasının açılışı yapılırken, açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.