pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Mevsimlik İşçilerin Çapa Mesaisi Başladı

16.05.2017 - 12:08, Güncelleme: 16.05.2017 - 12:08
 

Aksaray'da Mevsimlik İşçilerin Çapa Mesaisi Başladı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ay çekirdeği tarlalarında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin, çapa mesaisi başladı.Topakkaya mevkisindeki bir tarlada çalışan...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ay çekirdeği tarlalarında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin, çapa mesaisi başladı.Topakkaya mevkisindeki bir tarlada çalışan işçilerden Abdurahman Sarıöz, yaptığı açıklamada, tarlalarda çalışmak üzere Şanlıurfa'dan Aksaray'a geldiğini söyledi.Yıllardan beri geçimlerini tarlalarda çalışarak sağladıklarını ifade eden Sarıöz, "Sabah erken saatte tarlada mesaiye başlıyoruz ve akşama kadar çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama alıştık. Burada iki ay çadırda kalacağız. İşleri bitirdikten sonra Kayseri'ye nohut toplamaya gitmeyi planlıyoruz." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da ay çekirdeği tarlalarında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin, çapa mesaisi başladı.Topakkaya mevkisindeki bir tarlada çalışan...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ay çekirdeği tarlalarında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin, çapa mesaisi başladı.

Topakkaya mevkisindeki bir tarlada çalışan işçilerden Abdurahman Sarıöz, yaptığı açıklamada, tarlalarda çalışmak üzere Şanlıurfa'dan Aksaray'a geldiğini söyledi.

Yıllardan beri geçimlerini tarlalarda çalışarak sağladıklarını ifade eden Sarıöz, "Sabah erken saatte tarlada mesaiye başlıyoruz ve akşama kadar çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama alıştık. Burada iki ay çadırda kalacağız. İşleri bitirdikten sonra Kayseri'ye nohut toplamaya gitmeyi planlıyoruz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.