pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Mehmetçik İçin Kur'an-ı Kerim Okundu

25.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 25.02.2018 - 11:53
 

Aksaray'da Mehmetçik İçin Kur'an-ı Kerim Okundu

AKSARAY (AA) - ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim okutulup dualar edildi. Aksaray'da,...

AKSARAY (AA) - ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim okutulup dualar edildi. Aksaray'da, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Mehmetçik için program düzenlendi. ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneğince düzenlenen programda, geçen yıl Kur'an-ı Kerim okumada dünya birincisi olan Kamal Mahmadov ve Türkiye ikincisi hafız Bekir Büyükkurt ile birçok hafız tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve Mehmetçik için dua yapıldı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dernekte düzenlenen programda yaptığı konuşmada, tüm dualarının kahraman Mehmetçikle olduğunu ifade etti. "Biz öyle bir milletiz ki dedelerimiz hep şehit. Bizler şehit torunları, şehit çocuklarıyız." diyen Yazgı, şunları kaydetti:"Bu toprakların kıymetini biliyoruz ve değerinin de farkındayız. 15 Temmuz’da da bunu net bir şekilde gösterdik. Dış mihraklar terör devletlerini Türkiye'ye sınır yapalım, Türkiye'nin başına bela edelim diye uğraştılar. Ama Allah'a şükür ki bir şeyi hesap edemediler, dünyanın en büyük lideri bizim başımızda. Recep Tayyip Erdoğan bizim başımızda. Onu hesap edemediler."
AKSARAY (AA) - ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim okutulup dualar edildi. Aksaray'da,...

AKSARAY (AA) - ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim okutulup dualar edildi.

Aksaray'da, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Mehmetçik için program düzenlendi. ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneğince düzenlenen programda, geçen yıl Kur'an-ı Kerim okumada dünya birincisi olan Kamal Mahmadov ve Türkiye ikincisi hafız Bekir Büyükkurt ile birçok hafız tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve Mehmetçik için dua yapıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dernekte düzenlenen programda yaptığı konuşmada, tüm dualarının kahraman Mehmetçikle olduğunu ifade etti.

"Biz öyle bir milletiz ki dedelerimiz hep şehit. Bizler şehit torunları, şehit çocuklarıyız." diyen Yazgı, şunları kaydetti:

"Bu toprakların kıymetini biliyoruz ve değerinin de farkındayız. 15 Temmuz’da da bunu net bir şekilde gösterdik. Dış mihraklar terör devletlerini Türkiye'ye sınır yapalım, Türkiye'nin başına bela edelim diye uğraştılar. Ama Allah'a şükür ki bir şeyi hesap edemediler, dünyanın en büyük lideri bizim başımızda. Recep Tayyip Erdoğan bizim başımızda. Onu hesap edemediler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.