pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Marketten Hırsızlık

27.03.2017 - 14:38, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:38
 

Aksaray'da Marketten Hırsızlık

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, depo camı kırılarak girilen bir marketten cep telefonları ile elektronik eşyaların çalındığı iddia edildi. Alınan bilgiye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, depo camı kırılarak girilen bir marketten cep telefonları ile elektronik eşyaların çalındığı iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Coğlaki Mahallesi 1213 Sokak'ta, Abdullah Ö. (30), iş yerinin depo camının kırıldığını fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede markete, depo kısmının camının kırılarak girildiğini ve 3 cep telefonu ile elektronik eşyaların çalındığını belirledi. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, depo camı kırılarak girilen bir marketten cep telefonları ile elektronik eşyaların çalındığı iddia edildi. Alınan bilgiye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, depo camı kırılarak girilen bir marketten cep telefonları ile elektronik eşyaların çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Coğlaki Mahallesi 1213 Sokak'ta, Abdullah Ö. (30), iş yerinin depo camının kırıldığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede markete, depo kısmının camının kırılarak girildiğini ve 3 cep telefonu ile elektronik eşyaların çalındığını belirledi.

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.