pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Kuşlar İçin Doğaya Yem Bırakıldı

09.01.2017 - 15:38, Güncelleme: 09.01.2017 - 15:38
 

Aksaray'da Kuşlar İçin Doğaya Yem Bırakıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da zorlu kış şartlarından dolayı kuşlar için doğaya yem bırakıldığı bildirildi. Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da zorlu kış şartlarından dolayı kuşlar için doğaya yem bırakıldığı bildirildi. Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kış şartlarında zeminin karla kaplı ve don olması nedeniyle hayvanların yem bulmakta zorlandıkları belirtildi. Belediye Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kuşlar için parklar ve boş arazilere yem bırakıldığı belirtilen açıklamada, zaman zaman kanatlı ve diğer hayvanlar için mama ve yem bırakılacağı ifade edilerek, bu konuda vatandaşların da duyarlı davranmaları istendi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da zorlu kış şartlarından dolayı kuşlar için doğaya yem bırakıldığı bildirildi. Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da zorlu kış şartlarından dolayı kuşlar için doğaya yem bırakıldığı bildirildi.

Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kış şartlarında zeminin karla kaplı ve don olması nedeniyle hayvanların yem bulmakta zorlandıkları belirtildi.

Belediye Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kuşlar için parklar ve boş arazilere yem bırakıldığı belirtilen açıklamada, zaman zaman kanatlı ve diğer hayvanlar için mama ve yem bırakılacağı ifade edilerek, bu konuda vatandaşların da duyarlı davranmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.