pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Kaza Yapan Otomobil Yayalara Çarptı: 3 Yaralı

22.09.2017 - 12:23, Güncelleme: 22.09.2017 - 12:23
 

Aksaray'da Kaza Yapan Otomobil Yayalara Çarptı: 3 Yaralı

Trafik kazasına karışan otomobilin yol kenarında bekleyen yayalara çarpması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, trafik kazasına karışan otomobilin yol kenarında bekleyen yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.Celalettin Aktaş (47) idaresindeki 68 BR 246 plakalı otomobil, Şifahane Mahallesi 6824 Sokak'ta, Şerife Aydoğdu'nun (24) kullandığı 68 BD 562 plakalı otomobil ile çarpıştı. Aktaş yönetimindeki otomobil, daha sonra yol kenarında bekleyen yayalara çarptı.Kazada, otomobildeki Aynur Aktaş (45) ile yol kenarında bekleyen Zeynep (43) ve Betül Arısoy (18) yaralandı.Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrendi.
Trafik kazasına karışan otomobilin yol kenarında bekleyen yayalara çarpması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, trafik kazasına karışan otomobilin yol kenarında bekleyen yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Celalettin Aktaş (47) idaresindeki 68 BR 246 plakalı otomobil, Şifahane Mahallesi 6824 Sokak'ta, Şerife Aydoğdu'nun (24) kullandığı 68 BD 562 plakalı otomobil ile çarpıştı. Aktaş yönetimindeki otomobil, daha sonra yol kenarında bekleyen yayalara çarptı.

Kazada, otomobildeki Aynur Aktaş (45) ile yol kenarında bekleyen Zeynep (43) ve Betül Arısoy (18) yaralandı.

Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrendi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.