pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Kar Yağışı

12.12.2018 - 10:28, Güncelleme: 12.12.2018 - 10:28
 

Aksaray'da Kar Yağışı

AKSARAY (AA) - Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlar Aksaray'da yüksek kesimlerde kar yağışıyla devam ediyor. Aksaray merkezde yağmur aralıklarla...

AKSARAY (AA) - Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlar Aksaray'da yüksek kesimlerde kar yağışıyla devam ediyor. Aksaray merkezde yağmur aralıklarla devam ederken, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Kar kalınlığı, Ortaköy, Ağaçören ve Güzelyurt ilçelerinde 15 santimetreye ulaştı. Karayolları 38. Şube Şefliği ekipleri, kar nedeniyle ulaşımın aksamaması için Ağaçören, Ortaköy ve Güzelyurt ilçelerinde karla kaplanan yollarda temizlik çalışması yaptı.
AKSARAY (AA) - Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlar Aksaray'da yüksek kesimlerde kar yağışıyla devam ediyor. Aksaray merkezde yağmur aralıklarla...

AKSARAY (AA) - Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlar Aksaray'da yüksek kesimlerde kar yağışıyla devam ediyor.

Aksaray merkezde yağmur aralıklarla devam ederken, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Kar kalınlığı, Ortaköy, Ağaçören ve Güzelyurt ilçelerinde 15 santimetreye ulaştı.

Karayolları 38. Şube Şefliği ekipleri, kar nedeniyle ulaşımın aksamaması için Ağaçören, Ortaköy ve Güzelyurt ilçelerinde karla kaplanan yollarda temizlik çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.