pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Kaçak Avcılar Suçüstü Yakalandı

26.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2016 - 14:18
 

Aksaray'da Kaçak Avcılar Suçüstü Yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kaçak avcılık yaptıkları iddia edilen 9 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kaçak...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kaçak avcılık yaptıkları iddia edilen 9 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kaçak av yaptıkları ihbarı üzerine Ağaçören i̇lçesi ile merkez Karaören, Boyalı ve Altınkaya köylerinde 9 kişiyi suçüstü yakaladı.Kaçak avcıların üzerilerinde bulunan av tüfekleri ile çeşitli av malzemeleri ve avladıkları hayvanlara el konuldu. Orman ve Su İşleri Aksaray Şube Müdürlüğüne getirilen zanlılara, 8 bin 690 lira idari para cezası verildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da kaçak avcılık yaptıkları iddia edilen 9 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kaçak...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kaçak avcılık yaptıkları iddia edilen 9 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kaçak av yaptıkları ihbarı üzerine Ağaçören i̇lçesi ile merkez Karaören, Boyalı ve Altınkaya köylerinde 9 kişiyi suçüstü yakaladı.

Kaçak avcıların üzerilerinde bulunan av tüfekleri ile çeşitli av malzemeleri ve avladıkları hayvanlara el konuldu.

Orman ve Su İşleri Aksaray Şube Müdürlüğüne getirilen zanlılara, 8 bin 690 lira idari para cezası verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.