pendik escort bayan
ak

Aksaray'da İşyerinden Hırsızlık İddiası

26.08.2016 - 12:28, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:28
 

Aksaray'da İşyerinden Hırsızlık İddiası

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir işyerinden 6 bin lira değerinde sucuk ve pastırma çalındığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 4143. sokakta...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir işyerinden 6 bin lira değerinde sucuk ve pastırma çalındığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 4143. sokakta sucuk ve pastırma işi yapan Özcan Batur, iş yerinin kapısının kilidinin kırılarak soğuk hava deposundan 27 koli sucuk ve pastırmanın çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerine ait kapının kırılarak soğuk hava deposundan 27 koli sucuk ve pastırmanın alındığını tespit etti.Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.İşyeri sahibi Batur, yaptığı açıklamada, hırsızlık nedeniyle zararının 6 bin lira olduğunu belirterek, "Hem depo hem de dış kapı kilidini kırarak içeri girmişler Sucukları ve pastırmaları kolilerinden çıkararak almışlar, boş kolileri de dükkanda bırakarak kaçmışlar. Durumu polis ekiplerine bildirdik ve araştırma başlatıldı. Zararım büyük." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir işyerinden 6 bin lira değerinde sucuk ve pastırma çalındığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 4143. sokakta...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir işyerinden 6 bin lira değerinde sucuk ve pastırma çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 4143. sokakta sucuk ve pastırma işi yapan Özcan Batur, iş yerinin kapısının kilidinin kırılarak soğuk hava deposundan 27 koli sucuk ve pastırmanın çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerine ait kapının kırılarak soğuk hava deposundan 27 koli sucuk ve pastırmanın alındığını tespit etti.

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Batur, yaptığı açıklamada, hırsızlık nedeniyle zararının 6 bin lira olduğunu belirterek, "Hem depo hem de dış kapı kilidini kırarak içeri girmişler Sucukları ve pastırmaları kolilerinden çıkararak almışlar, boş kolileri de dükkanda bırakarak kaçmışlar. Durumu polis ekiplerine bildirdik ve araştırma başlatıldı. Zararım büyük." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.