pendik escort bayan
ak

Aksaray'da İftar Programı Düzenlendi

09.06.2017 - 11:08, Güncelleme: 09.06.2017 - 11:08
 

Aksaray'da İftar Programı Düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Bir otelde yapılan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Bir otelde yapılan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesiyle başladı.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı programda yaptığı konuşmada, şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu anımsatan Yazgı, "Ramazan ayı boyunca birçok iftar programı düzenliyoruz. Bugün de şehit ve gazilerimizin aileleriyle beraberiz. Şehitlerimiz, vatan ve milletimiz için her türlü fedakarlığı yapmışlardır. Değerli şehit ve gazileri ailelerimiz için ne yapsak az. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız." diye konuştu.Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ise programın düzenlenmesinden dolayı Başkan Yazgı'ya teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Bir otelde yapılan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Bir otelde yapılan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesiyle başladı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı programda yaptığı konuşmada, şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu anımsatan Yazgı, "Ramazan ayı boyunca birçok iftar programı düzenliyoruz. Bugün de şehit ve gazilerimizin aileleriyle beraberiz. Şehitlerimiz, vatan ve milletimiz için her türlü fedakarlığı yapmışlardır. Değerli şehit ve gazileri ailelerimiz için ne yapsak az. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız." diye konuştu.

Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ise programın düzenlenmesinden dolayı Başkan Yazgı'ya teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.