pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Görme Engellilere Aşure İkramı

11.10.2016 - 15:23, Güncelleme: 11.10.2016 - 15:23
 

Aksaray'da Görme Engellilere Aşure İkramı

AKSARAY (AA) - 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından muharrem ayı dolayısıyla dernek üyelerine aşure ikram edildi. Dernek...

AKSARAY (AA) - 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından muharrem ayı dolayısıyla dernek üyelerine aşure ikram edildi. Dernek Başkanı Ramazan Dağ, Fatih Mahallesi'nde bulunan dernek binasındaki etkinlikte, muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlı olması dileğinde bulundu.Aşurenin birlik ve beraberliğin, paylaşma ve kaynaşmanın manevi bir simgesi olduğunu aktaran Dağ, "Bu etkinliği, geleneksel olarak her yıl yapmaya gayret gösteriyoruz. Aksaray bir kez daha birlik beraberlik içinde olduğunu gösterdi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.
AKSARAY (AA) - 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından muharrem ayı dolayısıyla dernek üyelerine aşure ikram edildi. Dernek...

AKSARAY (AA) - 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından muharrem ayı dolayısıyla dernek üyelerine aşure ikram edildi.

Dernek Başkanı Ramazan Dağ, Fatih Mahallesi'nde bulunan dernek binasındaki etkinlikte, muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aşurenin birlik ve beraberliğin, paylaşma ve kaynaşmanın manevi bir simgesi olduğunu aktaran Dağ, "Bu etkinliği, geleneksel olarak her yıl yapmaya gayret gösteriyoruz. Aksaray bir kez daha birlik beraberlik içinde olduğunu gösterdi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.