pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Gazeteciler Kent Protokolü İle Yemekte Buluştu

11.01.2018 - 09:53, Güncelleme: 11.01.2018 - 09:53
 

Aksaray'da Gazeteciler Kent Protokolü İle Yemekte Buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldi.Aksaray Belediyesi tarafından...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldi.Aksaray Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen yemeğe, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve gazeteciler katıldı.Vali Pekmez, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin zorlu bir görevi yerine getirdiğini söyledi.Gazetecilerin toplumun ve bireyin en önemli haklarından ve ihtiyaçlarından biri olan bilgi edinme hakkını yerine getirdiklerini belirten Pekmez, "Kamunun ve siyasetin aynası olarak haberleri, bilgiyi doğru ve objektif biçimde vatandaşlarımıza iletiyorsunuz. Bu da görevinizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Gazetecilik, işinin doğası gereği saatinin gününün olmadığı bir meslek. Bu nedenle yaz kış demeden, çamur kar demeden gece gündüz çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Buda tatbiki büyük bir özveriyi gerektiriyor." diye konuştu.Belediye Başkanı Yazgı da yapılan çalışmaların aktarılmasında basının kendilerine çok önemli destek verdiğini ifade ederek şunları kaydetti:"Yaptığımız çalışmalarımız sizler sayesinde vatandaşlarımıza kamuoyuna aktarıyoruz. Bunu yaparken sizlerin destekleri ile yapmış olduğumuz projeleri vatandaşlarımıza iletmeniz bizim çalışma azmimiz arttırıyor. Gazetecinin çalışması hiçbir zaman bitmiyor. Zor bir meslek zor bir iş yapıyorsunuz." dedi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldi.Aksaray Belediyesi tarafından...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen yemeğe, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve gazeteciler katıldı.

Vali Pekmez, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin zorlu bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Gazetecilerin toplumun ve bireyin en önemli haklarından ve ihtiyaçlarından biri olan bilgi edinme hakkını yerine getirdiklerini belirten Pekmez, "Kamunun ve siyasetin aynası olarak haberleri, bilgiyi doğru ve objektif biçimde vatandaşlarımıza iletiyorsunuz. Bu da görevinizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Gazetecilik, işinin doğası gereği saatinin gününün olmadığı bir meslek. Bu nedenle yaz kış demeden, çamur kar demeden gece gündüz çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Buda tatbiki büyük bir özveriyi gerektiriyor." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yazgı da yapılan çalışmaların aktarılmasında basının kendilerine çok önemli destek verdiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmalarımız sizler sayesinde vatandaşlarımıza kamuoyuna aktarıyoruz. Bunu yaparken sizlerin destekleri ile yapmış olduğumuz projeleri vatandaşlarımıza iletmeniz bizim çalışma azmimiz arttırıyor. Gazetecinin çalışması hiçbir zaman bitmiyor. Zor bir meslek zor bir iş yapıyorsunuz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.