pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Ev Yangını

23.01.2018 - 10:23, Güncelleme: 23.01.2018 - 10:23
 

Aksaray'da Ev Yangını

Yangında 2 kişi dumandan etkilendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da tek katlı evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi.Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5289 Sokak'ta Hüseyin Bakır'a (54) ait müstakil evde, soba devrilmesi sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede evi sardığı yangına, Aksaray Belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Olay anında dumandan etkilenen ev sakinlerinden Döne ve Dursun Balkır, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yangın sonucu evin bir kısmı kullanılamaz hale geldi.
Yangında 2 kişi dumandan etkilendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da tek katlı evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5289 Sokak'ta Hüseyin Bakır'a (54) ait müstakil evde, soba devrilmesi sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede evi sardığı yangına, Aksaray Belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay anında dumandan etkilenen ev sakinlerinden Döne ve Dursun Balkır, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yangın sonucu evin bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.