pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Engelli Aileleriyle Toplantı Yapıldı

17.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 17.01.2017 - 10:28
 

Aksaray'da Engelli Aileleriyle Toplantı Yapıldı

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, engelli aileleriyle düzenledikleri toplantı da buluştu.Öğretmenevi'ndeki etkinlikte...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, engelli aileleriyle düzenledikleri toplantı da buluştu.Öğretmenevi'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, engellilerin sorunlarının çözümü için bir takım çalışmalar yürüttüklerini belirten Köktaş şunalrı söyledi:"Bizim için en önemli şey insana verdiğimiz değerdir. Bizde insanın bedenine, makamına, fiziksel özelliğine bakılmaz, insan olmasına bakılır. Engelli aileleri sokağa çıkarken bir eziklik hissediyordu ve öteki hissine kapılıyordu. AK Parti her konuda olduğu gibi bu konuda da önemli mesafeler katetti. Engelli kardeşlerimiz ve aileleri bu toplumun en erdemli, en şerefli birer parçası olduklarını yeniden görmüş oldular. Bizler bugün bu organizasyonu siyaset yapmak amaçlı değil sizlerle bir arada olmak için gerçekleştirdik. AK Parti olarak sadece bir gün veya bir haftanın engellilerimizi hatırlamak için yeterli olmadığına inananlardanız. Biz 7 gün 24 saat sizlerin hizmetinizdeyiz."
AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, engelli aileleriyle düzenledikleri toplantı da buluştu.Öğretmenevi'ndeki etkinlikte...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, engelli aileleriyle düzenledikleri toplantı da buluştu.

Öğretmenevi'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, engellilerin sorunlarının çözümü için bir takım çalışmalar yürüttüklerini belirten Köktaş şunalrı söyledi:

"Bizim için en önemli şey insana verdiğimiz değerdir. Bizde insanın bedenine, makamına, fiziksel özelliğine bakılmaz, insan olmasına bakılır. Engelli aileleri sokağa çıkarken bir eziklik hissediyordu ve öteki hissine kapılıyordu. AK Parti her konuda olduğu gibi bu konuda da önemli mesafeler katetti.

Engelli kardeşlerimiz ve aileleri bu toplumun en erdemli, en şerefli birer parçası olduklarını yeniden görmüş oldular. Bizler bugün bu organizasyonu siyaset yapmak amaçlı değil sizlerle bir arada olmak için gerçekleştirdik.

AK Parti olarak sadece bir gün veya bir haftanın engellilerimizi hatırlamak için yeterli olmadığına inananlardanız. Biz 7 gün 24 saat sizlerin hizmetinizdeyiz."

Aksaray'da Engelli Aileleriyle Toplantı Yapıldı

Aksaray'da Engelli Aileleriyle Toplantı Yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.