pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Doktoru Yaralayan Emekli Polis

29.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:53
 

Aksaray'da Doktoru Yaralayan Emekli Polis

Doktoru silahla yaraladıktan sonra kaçan emekli polis memuru, Kırıkkale'de tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi

KIRIKKALE (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde tartıştığı doktoru yaraladıktan sonra kaçan emekli polis memuru, Kırıkkale'de tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.Hemşire eşinin görevden alınması nedeniyle aralarında husumet bulunan ve ilçeye bağlı Bozcamahmut köyündeki 112 Acil Servis İstasyonu'nda görevli doktor Hüseyin Ağır'ı istasyon binasında tabancayla ağır yaraladıktan sonra kaçan Necmi S'nin kullandığı 71 DP 896 plakalı otomobil, Kulu-Kırıkkale karayolu Akkoşan mevkisinde polis kontrol noktasında durdurulmak istendi. Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan Necmi S, bir süre sonra durdurduğu aracından inerek tabancasıyla başına ateş etti.Olay yerinde yaşamını yitiren emekli polis memuru Necmi S'nin cenazesi, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.
Doktoru silahla yaraladıktan sonra kaçan emekli polis memuru, Kırıkkale'de tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi

KIRIKKALE (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde tartıştığı doktoru yaraladıktan sonra kaçan emekli polis memuru, Kırıkkale'de tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Hemşire eşinin görevden alınması nedeniyle aralarında husumet bulunan ve ilçeye bağlı Bozcamahmut köyündeki 112 Acil Servis İstasyonu'nda görevli doktor Hüseyin Ağır'ı istasyon binasında tabancayla ağır yaraladıktan sonra kaçan Necmi S'nin kullandığı 71 DP 896 plakalı otomobil, Kulu-Kırıkkale karayolu Akkoşan mevkisinde polis kontrol noktasında durdurulmak istendi.

Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan Necmi S, bir süre sonra durdurduğu aracından inerek tabancasıyla başına ateş etti.

Olay yerinde yaşamını yitiren emekli polis memuru Necmi S'nin cenazesi, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.