pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Cezaevi Firarisi Yakalandı

07.09.2017 - 14:58, Güncelleme: 07.09.2017 - 14:58
 

Aksaray'da Cezaevi Firarisi Yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 3 ayrı iş yeri ve bir evden...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 3 ayrı iş yeri ve bir evden hırsızlık yapılmasının ardından çalışma başlatan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro masasına bağlı ekipler, iş yerleri ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin cezaevi firarisi L.A. (27) olduğunu belirleyen ekipler, zanlıyı kent merkezinde gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak yeniden cezaevine kondu.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 3 ayrı iş yeri ve bir evden...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 3 ayrı iş yeri ve bir evden hırsızlık yapılmasının ardından çalışma başlatan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro masasına bağlı ekipler, iş yerleri ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin cezaevi firarisi L.A. (27) olduğunu belirleyen ekipler, zanlıyı kent merkezinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak yeniden cezaevine kondu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.