pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Cezaevi Firarisi Hükümlü Yakalandı

13.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 13.12.2017 - 14:18
 

Aksaray'da Cezaevi Firarisi Hükümlü Yakalandı

Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bir süre önce Çankırı'daki cezaevinden firar eden zanlı, Aksaray'da yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi zanlı, polis ekiplerince yakalandı.Aksaray Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, 83 gün önce Çankırı Kapalı Cezaevinden firar eden ve uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Ali Rıza Bektaş'ın yakalanması için çalışma başlattı.Firari hükümlü Bektaş'ın Aksaray'daki Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde bulunduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.Operasyonda gözaltına alınan Bektaş, emniyete götürüldü.Bektaş'ın, çeşitli suçlardan yargılandığı davalardan Yargıtay onayı için bekleyen 25 yıl hapis cezasının daha bulunduğu öğrenildi.
Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bir süre önce Çankırı'daki cezaevinden firar eden zanlı, Aksaray'da yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, 83 gün önce Çankırı Kapalı Cezaevinden firar eden ve uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Ali Rıza Bektaş'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Firari hükümlü Bektaş'ın Aksaray'daki Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde bulunduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan Bektaş, emniyete götürüldü.

Bektaş'ın, çeşitli suçlardan yargılandığı davalardan Yargıtay onayı için bekleyen 25 yıl hapis cezasının daha bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.