pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Bu Yıl 444 Kurs Açıldı

27.10.2016 - 12:58, Güncelleme: 27.10.2016 - 12:58
 

Aksaray'da Bu Yıl 444 Kurs Açıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda 2016 yılı içinde 123 ayrı dalda 444 kurs açıldığı bildirildi.Halk Eğitim Merkezi...

AKSARAY (AA) - Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda 2016 yılı içinde 123 ayrı dalda 444 kurs açıldığı bildirildi.Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Azmi Arı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı özendirmek, insanların boş zamanlarını olumlu faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak için kursları açtıklarını belirtti.Ekonominin gelişmesi doğrultusunda mesleki eğitimleri verdiklerini ifade eden Arı, şunları kaydetti:"İstihdam politikasına uygun meslekleri edinmeleri için yaş, eğitim seviyesi ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bireyleri meslek sahibi ve üretken vatandaş olarak yetiştirmek amacıyla yer ve zamana bağlı olmaksızın genel, mesleki ve teknik eğitim kursları düzenliyoruz. Okuma yazma kursları, aile eğitimi, evde çocuk bakımı, yabancı dil kursları, arıcılık, aşçılık gibi düzenlediğimiz kurslarımıza 11 bin 336 kursiyer katılarak eğitim gördü. Başarılı olanlara onaylı sertifika verdik. Mesleki sertifika alanlar iş başvurularında öncelikle işe alınmaktadırlar."
AKSARAY (AA) - Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda 2016 yılı içinde 123 ayrı dalda 444 kurs açıldığı bildirildi.Halk Eğitim Merkezi...

AKSARAY (AA) - Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda 2016 yılı içinde 123 ayrı dalda 444 kurs açıldığı bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Azmi Arı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı özendirmek, insanların boş zamanlarını olumlu faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak için kursları açtıklarını belirtti.

Ekonominin gelişmesi doğrultusunda mesleki eğitimleri verdiklerini ifade eden Arı, şunları kaydetti:

"İstihdam politikasına uygun meslekleri edinmeleri için yaş, eğitim seviyesi ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bireyleri meslek sahibi ve üretken vatandaş olarak yetiştirmek amacıyla yer ve zamana bağlı olmaksızın genel, mesleki ve teknik eğitim kursları düzenliyoruz. Okuma yazma kursları, aile eğitimi, evde çocuk bakımı, yabancı dil kursları, arıcılık, aşçılık gibi düzenlediğimiz kurslarımıza 11 bin 336 kursiyer katılarak eğitim gördü. Başarılı olanlara onaylı sertifika verdik. Mesleki sertifika alanlar iş başvurularında öncelikle işe alınmaktadırlar."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.